Spiegeltje bedrukken en maken

#{{ product_article_id }}
Aantal:
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
Gerelateerde producten
Beoordelingen
Google Reviews

Helemaal top! Optijd geleverd, prachtig product! Er zaten stickertjes bij om op het doosje te plakken als je het cadeau geeft, er zat zelfs een zakje snoep in voor onze kindjes die op de leisteen waren gegraveerd voor oma. Ze was heel blij met dit cadeau.

Lisa (Assen, Drenthe)

Via Internet heb ik bij jullie een fotohanddoek besteld en vandaag kreeg ik die thuis. Ik hoopte dat hij mooi zou worden is cadeautje voor mijn schoondochter. Hij is niet mooi, hij is prachtig, ik ben er super super blij mee, dank jullie wel! Jullie leveren prachtig werk.

Diana (Eersel, Noord-Brabant)

De puzzel dat ik bestelde was mooi van kwaliteit, de foto was helder, en een snelle levering

Nathalie (Maastricht, Limburg)

Beschrijving

Bekijk jezelf waar je maar wilt

Een aantal essentiële items mag in geen enkele tas ontbreken. Een daarvan is een spiegel, die u uit de problemen helpen als u thuis geen tijd heeft gehad om make-up op te doen of als u zich na het werk moet bijschminken. Ze zijn zeer praktisch en comfortabel in dagelijks gebruik.

We hebben twee modellen: een met deksel, en een zonder deksel. Beide modellen zijn volledig naar uw smaak te personaliseren. Kies de afbeelding of het ontwerp dat u wilt, en vergeet niet uw gepersonaliseerde spiegel altijd mee te nemen.

U kunt de spiegel ook als een relatiegeschenk cadeau geven als u bijvoorbeeld een kappers- en/of schoonheidssalon heeft. Dan personaliseert u de spiegel met uw bedrijfslogo en bedrijfsgegevens.

Gepersonaliseerd spiegeltje 59mm

Als er één ding is dat nooit mag ontbreken in een tas of make-up koffer, dan is het wel een spiegel. Het is een absolute must, want u kunt uw make-up aanpassen of opdoen als u geen tijd heeft gehad om het thuis te doen. Onze gepersonaliseerde bladspiegels zijn zeer praktisch en hebben de perfecte maat om comfortabel in uw dagelijks leven mee te kunnen nemen.

Ontwerp de spiegel zoals u het wilt met onze vooraf ontworpen sjablonen of met uw eigen favoriete afbeeldingen. Ze kunnen ook een goed relatiegeschenk zijn voor schoonheidsspecialisten en kapsalons, waarbij ze gepersonaliseerd kunnen worden met uw bedrijfsgegevens.

Gepersonaliseerde ronde spiegel

Dagelijkse stress zorgt ervoor dat u uw huis haastig verlaat en geen tijd heeft voor alles. Daarom is het belangrijk om altijd een gepersonaliseerde zakspiegel op zak te hebben waarmee u onderweg naar werk uw make-up kunt aanbrengen of waarmee u op elk moment uw gezicht kunt bijwerken.

Onze gepersonaliseerde spiegels met deksel hebben de perfecte maat voor elke tas. Aan de binnenzijden vindt u de twee spiegels: met 1X, en met 2X vergroting, zodat u de fijnste details kunt bijwerken. De buitenkant van de spiegel is gemaakt van kunstleer en de personalisatie is aan beide zijden van de spiegel met de door u geselecteerde foto, tekst of ontwerp.

Het is een zeer praktisch en essentieel product voor elke rugzak of tas. Het kan een goed cadeau zijn voor gasten op evenementen of als merchandising cadeau, omdat u er uw bedrijfskleuren, logo en bedrijfsgegevens op kunt zetten. Zo heeft uw klant u altijd in gedachten. We zijn er zeker van dat u niet zonder deze spiegel uit huis kunt gaan.