Smeedijzer sleutelhangerhouder bedrukken en maken

#{{ product_article_id }}
Aantal:
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Vierkante vorm, omgeven door een elegant frame.
  • Met 4 haken om sleutels aan te hangen.
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
Gerelateerde producten
Beoordelingen
Google Reviews

Resultaat exact zoals vooraf afgebeeld, hoed op de hoogte gehouden van de verzending, snelle levering. Echt perfect!

Erica (Deventer, Overijssel)

Via Internet heb ik bij jullie een fotohanddoek besteld en vandaag kreeg ik die thuis. Ik hoopte dat hij mooi zou worden is cadeautje voor mijn schoondochter. Hij is niet mooi, hij is prachtig, ik ben er super super blij mee, dank jullie wel! Jullie leveren prachtig werk.

Diana (Eersel, Noord-Brabant)

Netjes verpakt en op tijd geleverd.

Linda (Breda, Brabant)

Beschrijving

Hoe moet u een sleutelhanger maken?

Als u uw sleutels altijd veilig wilt bewaren, plaats deze dan aan deze originele gepersonaliseerde smeedijzeren sleutelhanger bij de ingang van uw huis. Zo heeft u ze altijd bij de hand en zult u geen minuut verspillen om ze te moeten zoeken. Als u niet weet hoe u een originele sleutelhanger moet maken, maakt u zich dan geen zorgen, want onze online editor is heel gemakkelijk te gebruiken.

Het is meer dan 20 centimeter lang en heeft een vierkante vorm, en een elegant frame. Normaal gesproken wordt het meestal naast de deur geplaatst, zodra u het huis binnenkomt. We raden u aan om het te personaliseren met een familiefoto of een leuke tekst, zodat u er elke dag blij wordt zodra u ernaar kijkt.

Deze sleutelhouderheeft vier haken om uw sleutels op te hangen en daarboven zit de foto die u volledig naar eigen wens kunt bedrukken.

Een perfect cadeau-idee voor alle gelegenheden. Het kan ook een leuk detail zijn voor iemand die op zichzelf gaat wonen of leuk als decoratie voor uw huis. Geef ze eens een origineel en speciaal cadeau.