Rubber sleutelhanger bedrukken en maken

#{{ product_article_id }}
Aantal:
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Materiaal: rubber.
  • Foto afgedrukt op fotopapier.
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
Gerelateerde producten
Beoordelingen
Google Reviews

Goeie levering en super kwaliteit

Elly (Noord Brabant)

Ik ben zeer tevreden, het ziet er heel mooi uit,kan niet beter. Groetjes Riet

Peter (Noord Brabant)

Prima winkel

Bart (Friesland)

Beschrijving

Gepersonaliseerde rubber sleutelhanger

Wanneer u een persoon bent die graag uw sleutels in verschillende kleuren wilt splitsen voor een beter overzicht, is dit een geweldig idee. Het is net als de klassieke, met eromheen gekleurd rubber voor een betere bescherming, maar het leuke is dat u deze zelf kunt ontwerpen zoals u dat wilt met uw favoriete foto's.

Ze hebben een afmeting van 4x4, en ze zijn gemaakt van een zeer licht materiaal dat niet snel zal breken, zodat u het altijd comfortabel bij u kunt dragen. Ze zijn klein, maar groot genoeg om uw mooie ontwerp te laten zien. U kunt het ontwerpen met uw favoriete foto, tekst of, als u dat liever heeft, met een van onze vooraf ontworpen sjablonen.

U kunt de kleur van het rubber kiezen uit verschillende tinten: zwart, fuchsia, groen of blauw. Het is ideaal, vooral voor de jongsten en op die manier kunnen ze hun eerste huissleutels meenemen, maar ze zijn ook zeer praktisch onder volwassenen door hun lichtgewicht. Begin met het maken van uw gepersonaliseerde rubber sleutelhanger met foto en maak eens wat anders.