Rozet bedrukken en maken

#{{ product_article_id }}
Aantal:
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Materiaal: button en kunststof.
  • Ideaal voor verjaardagen, kinderfeestjes, vieringen en vrijgezellenfeesten.
  • Met speldje om aan het shirt te bevestigen.
  • Button van 45 mm in diameter te bedrukken.
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
Gerelateerde producten
Beoordelingen
Google Reviews

Helemaal top! Optijd geleverd, prachtig product! Er zaten stickertjes bij om op het doosje te plakken als je het cadeau geeft, er zat zelfs een zakje snoep in voor onze kindjes die op de leisteen waren gegraveerd voor oma. Ze was heel blij met dit cadeau.

Lisa (Assen, Drenthe)

Via Internet heb ik bij jullie een fotohanddoek besteld en vandaag kreeg ik die thuis. Ik hoopte dat hij mooi zou worden is cadeautje voor mijn schoondochter. Hij is niet mooi, hij is prachtig, ik ben er super super blij mee, dank jullie wel! Jullie leveren prachtig werk.

Diana (Eersel, Noord-Brabant)

De puzzel dat ik bestelde was mooi van kwaliteit, de foto was helder, en een snelle levering

Nathalie (Maastricht, Limburg)

Beschrijving

Wees nummer 1 op het feestje!

Bent u de leider van het feestje? Maak dan uw eigen gepersonaliseerde rozet met foto of de tekst die u als feestganger benoemt. U kunt uw persoonlijke rozet naar wens ontwerpen met foto's, tekst of door te kiezen voor één van onze voorontworpen sjablonen.

De voorkant van de rozet is te bedrukken en aan de achterkant zit er een speldje om het te kunnen bevestigen aan de kleding, op bijvoorbeeld uw T-shirt of trui. Rondom de rozet is de klassieke gerande decoratieve rand in rood broche zoals type medaille en er hangen twee lint stroken naar beneden van dezelfde kleur.

Deze geweldige gepersonaliseerde broche ook bekend als rozet is ideaal voor verjaardagen, feesten met vrienden, vrijgezellenfeesten, bruiloften en feesten van welke aard dan ook. Met uw ontwerp voor de hoofdpersoon van het feest is het een hele speciale dag.