Kinderbestek met naam en foto of graveren

#{{ product_article_id }}
Aantal:
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Kies de kleur van het handvat, of met een gegraveerde tekst.
  • Modellen voor baby's en kinderen.
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
Gerelateerde producten
Beoordelingen
Google Reviews

Helemaal top! Optijd geleverd, prachtig product! Er zaten stickertjes bij om op het doosje te plakken als je het cadeau geeft, er zat zelfs een zakje snoep in voor onze kindjes die op de leisteen waren gegraveerd voor oma. Ze was heel blij met dit cadeau.

Lisa (Assen, Drenthe)

Via Internet heb ik bij jullie een fotohanddoek besteld en vandaag kreeg ik die thuis. Ik hoopte dat hij mooi zou worden is cadeautje voor mijn schoondochter. Hij is niet mooi, hij is prachtig, ik ben er super super blij mee, dank jullie wel! Jullie leveren prachtig werk.

Diana (Eersel, Noord-Brabant)

De puzzel dat ik bestelde was mooi van kwaliteit, de foto was helder, en een snelle levering

Nathalie (Maastricht, Limburg)

Beschrijving

Babybestek bedrukken en maken

Perfectionisten zorgen voor elk detail. Daarom is het voor het dekken van de tafel noodzakelijk om over het beste gereedschap te beschikken. Glazen, servetten, borden en bestek van roestvrij staal of bamboe, omdat dit een langere levensduur garandeert.

In tegenstelling tot wat u in andere winkels vindt, kunt u bij ons uw gepersonaliseerde bestek maken. In een paar stappen weet u hoe u uw bestek kunt personaliseren met uw naam, een mooi ontwerp, of zoals u het altijd al wilde hebben. U bent degene die het bepaalt.

Het bestek is gemaakt van roestvrij staal, èèn van een mengsel van roestvrij staal en plastic, en een andere van ecologisch bamboe. Ze zijn samengesteld uit lepel, mes en vork en de personalisatie wordt gedaan op het handvat. Ze zijn allemaal vaatwasmachinebestendig (behalve de set van bamboebestek). In deze sectie hebben we onze verschillende sets van gepersonaliseerde bestek voor volwassen of voor kinderen samengesteld. U hoeft alleen maar degene te kiezen die het beste bij u past.

Verras met origineel kinderservies

Als u etenstijd het favoriete moment van de dag wilt maken, dan is ons originele kinderbestek onmisbaar. We hebben verschillende modellen.

Bijvoorbeeld, een bestekset met een reliëfmotief (een teddybeer of een prinses) op elk bestekonderdeel, dat verder met een gravure gepersonaliseerd kan worden met een gravure van een naam of datum.

Een ander type kinderbestekset met een combinatie van staal en plastic is heel geschikt voor dagelijks gebruik. Waarom? Omdat het meer personalisatie mogelijk maakt, zodat u een eigen ontwerp kunt maken bijvoorbeeld met hun favoriete tekeningen en hun naam. Het bestaat uit een mes (niet scherp), een vork en een lepel. Dit is ideaal voor de allerkleinsten.

Kinderen willen al op zeer jonge leeftijd dingen zelf doen. Tijdens hun eerste jaren zullen ze met enige moeite hulpmiddelen oppakken. Kies dat bestek waarvan u denkt dat het het meest comfortabel is bij dagelijks gebruik en begin pasje voor pasje in het avontuur van zelfstandig eten.

Hoe plaatst u het bestek op de tafel?

Weet u dat er regels zijn voor het plaatsen van het bestek bij het dekken van de tafel? Het mes wordt aan de rechterkant van het bord geplaatst, met het snijgedeelte richting het bord, en ernaast plaatsen we de lepel. De vork, links van het bord, en de dessertlepel worden bovenaan het bord gelegd.

Als u gewend bent om de tafel dagelijks volgens de regels in te dekken, zorgt u ervoor dat uw tafel altijd stijlvol en in de juiste sfeer eruit ziet. Maar vooral als er thuis bezoek komt, is het geweldig om uw gasten te verrassen.

Met naam gegraveerd kinderbestek

De grote vraag van elke ouder is: Op welke leeftijd eten kinderen alleen? Vanaf de leeftijd van twee jaar kunnen kinderen zelfstandig eten. Help ze met ons kinderbestek . Het bestaat uit een mes, een vork, een grote lepel en een dessertlepel.

Dit kinderbestek is van het prestigieuze merk Viners en zijn gemaakt van roestvrij staal, voor een langere duur. Bovendien kan hij dankzij het materiaal in de vaatwasser worden gezet. Elk item heeft een reliëfmotief om uit te kiezen: een teddybeer of een prinses.

Wat het anders maakt is de personalisatie dat wordt gedaan door middel van graveren. In elk van hen kunt u de naam van de baby, de datum van zijn verjaardag of wat u maar wilt plaatsen. U krijgt een gegraveerd babybestek van hoge kwaliteit met uw eigen persoonlijke ontwerp.

Het kan een goed idee zijn als verjaardagscadeau voor kleine kinderen of als cadeau voor pasgeborenen, want die zullen ze op den duur veel gebruiken. Het wordt ook geleverd in een doos met het ontwerp van een kindje, zodat het direct een mooie uitstraling heeft.

Gepersonaliseerd bestek voor volwassen

Geef uw tafel een prachtige uitstraling met ons gepersonaliseerde bestek met naam. Deze bestekset voor volwassenen bestaande uit lepel, mes en vork. Het meest complete pakket om etentjes nog leuker te maken.

Het bestek is gemaakt van roestvrij staal en het handvat, dat het aanpasbare deel is, is gemaakt van kunststof. Het kan worden gepersonaliseerd met een naam of met een foto, ontwerp, afbeelding, tekst of logo. Wij bieden u ook verschillende vooraf ontworpen sjablonen aan die u minimaal kunt aanpassen om het meest exclusieve model te verkrijgen.

Ze kunnen in de vaatwasser worden geplaatst, maak nu een bestekset voor elk gezinslid, zodat iedereen zijn eigen bestek heeft.

Certificering van de geldigheid voor gebruik met levensmiddelen

De geteste parameters voldoen aan de eisen die zijn vastgelegd in de regelgeving voor het gebruik met levensmiddelen.

De geteste parameters voldoen aan de eisen van Verordening (EG) nr. 1935/2004 van het Europees Parlement en de Raad van 27 oktober 2004.