Gepersonaliseerde Kerstmuts geborduurd

Gepersonaliseerde Kerstmuts geborduurd

kerstmuts
€ 8,96€ 9,95
Kwantumkortingen

Details
  • Afmetingen: 28 cm (Breedte) x 41 cm (hoogte)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Roodgekleurde stof.
  • Diameter ca. 18,5 cm.
  • Borduurwerk lengte max. 20 cm. (ca.)
  • ID: #2990
  • Meer details

Recensies

Beschrijving

Kerstman muts geborduurd met naam

Met Kerstmis voor de deur, zal dit artikel niemand onverschillig laten. Vergeet niet om alle details voor te bereiden voor dit feestelijke seizoen om het perfect te maken. En natuurlijk, maak persoonlijke kerstmutsen voor alle familieleden.

Onze gepersonaliseerde Kerstman mutsen zijn geborduurd en kunnen tot 12 karakters bevatten. Het heeft een geschatte diameter van 18,5 cm en de stof is rood./strong>, imitatie coraline, met een superzachte en aangename teddy beer achtige aanraking. Het borduurwerk is ook in rood, waardoor een ideale set ontstaat waar iedereen van zal houden.

Het borduurwerk is van hoge kwaliteit. Als je op zoek bent naar een kerstmuts die jaar na jaar meegaat, dan is dit de optie die je zoekt.

Deze kerst kun je voor iedereen een kerstmuts personaliseren en zo leuke momenten creëren bij de kerstlunch of het kerstavonddiner. Zowel de oudere als de jongere leden van het gezin zullen er een willen hebben.

Een leuke optie is ook om een gepersonaliseerde muts te maken met de naam voor elke werknemer van een bedrijf. Zo zal het op de dag van de bedrijfslunch of het bedrijfsdiner geweldig zijn als iedereen aanwezig is met de hoed op en samen een foto maakt die herinnerd zal worden.

Maak je eigen gepersonaliseerde kerstmuts

De lunches en diners met familie, vrienden of collega's op het werk worden deze kerst veel leuker met de gepersonaliseerde kerstmutsen. Ze kunnen worden gepersonaliseerd met de naam of tekst van jouw keuze, zolang die niet langer is dan 12 tekens.

De muts is super comfortabel, warm en zeer zacht, zodat je jezelf zo comfortabel voelt dat je niet eens merkt dat je ze draagt. Heb je een etentje met vrienden en wil je de ster van de show zijn? Met deze mooie kerstmuts zul je geen moment onopgemerkt blijven.

Het is ook perfect als cadeau voor een surprise, wie je ook in de loting trekt of krijgt, ze zullen zeker van hun cadeau houden en het met speciale genegenheid bewaren.

Kersttradities die je niet mag missen

Afhankelijk per huis zijn er tradities die dieper geworteld zijn en andere die dat minder zijn. Een niet te missen decoratie is de kerstversiering in huis, van het opzetten van de kerstboom terwijl kerstliederen op de achtergrond spelen, het opzetten van de kerststal, het maken van de klassieke kerstkoekjes in de vorm van zandkoekjes of peperkoekjes. Elke traditie met Kerstmis is een tijd om in vrede en harmonie te leven en te genieten van elke seconde ervan.

Maar er is een traditie die niet mag ontbreken en die steeds populairder wordt: bij het kerstdiner of de kerstlunch draagt elke aanwezige een kerstmuts. In Wanapix kun je nu de 2.0 versie van de kerstmuts maken, want er zal geen verwarring meer zijn zonder te weten wat jouw muts is, omdat je hem kunt personaliseren met jouw naam of een woord dat jou identificeert. Ideaal, is het niet?

Kom helemaal in de kerstsfeer en maak je eigen gepersonaliseerde muts op onze website. We zorgen ervoor dat het er perfect uitziet.