iPhone 8 Plus hoesje ontwerpen en maken

€ 15,90
Aantal:
Hoesje
Handgemaakt product
Kleur
  • Afmetingen: 8 cm (breedte) x 16 cm (hoogte) x 1 cm (dikte)
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Materiaal: Flexibele siliconen.
  • Basiskleur: transparant.
  • Kies uit 3 kleuren touw: turquoise blauw, zwart of roze.
  • ID: #16141
Beoordelingen Trustpilot
Er zijn geen recensies voor het geselecteerde artikel
Beschrijving

Maak het beste telefoonhoesje voor uw iPhone 8 Plus

Wie wil er nou niet origineel voor de dag komen met zijn mobiel. Vanaf nu is dat mogelijk met onze unieke iPhone 8 Plus telefoonhoesjes . We verzekeren je dat je geen anderen zult vinden zoals wij die aanbieden.

Ze zijn gemaakt van flexibele siliconen en het is transparant. De achterkant en de zijkanten zijn beschermd, zodat de mobiel bij het vallen ervan niet direct kapot gaat. Maar we onderscheiden ons ook in de personalisatie, waarmee je hoesje er anders uit zal zien dan de standaard modellen die je in de winkel kunt kopen. Je kunt de hoesjes ontwerpen met jouw favoriete foto's, tekst of met één van onze vooraf ontworpen sjablonen, en ze naar wens aan te passen.

Omdat het een flexibele hoesje is, absorbeert het schokken wanneer deze valt. Het is een zeer economisch detail, maar van geweldige kwaliteit. Dit is voor iedereen belangrijk, dus begin nu met het ontwerpen van uw telefoonhoesje en krijg het meest speciale model.

Phone 8 Plus hoesjes met koord

Het gebruik van hoesjes met een koord heeft vele voordelen, en is een trend waar steeds meer mensen zich bij aansluiten. Met het koord kun je jouw mobiele telefoon om je nek dragen, zodat je hem snel bij de hand hebt telkens als je foto's wilt nemen, jouw berichten en chats wilt bekijken, e-mails wilt controleren, etc. Je hoeft hem niet uit je zak te halen of tijd te verspillen met zoeken in jouw tas, want je hebt hem altijd bij de hand, hangend om jouw nek met het koord.

Het voorkomt ook dat we onze mobiele telefoon verliezen. We hebben hem altijd bij ons, hangend om ons nek. Op die manier laten we ons mobieltje niet rusten op de tafel op het terras of ergens anders, waardoor we ons mobiel zo nooit kwijt raken.

Als je een fan bent van het gebruik van deze hoesjes met koord, kun je hier jouw eigen gepersonaliseerde iPhone 8 Plus hoesje met koord maken. Hierbij kun je ook kiezen uit verschillende kleuren.