Houten ster kerstboom bedrukken

Aantal:
#{{ product_article_id }}
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
  • Platte ster voor de top van de kerstboom.
  • Materiaal: hout.
  • Het bevat een langere staart om het in de boom tussen de takken vast te steken, en een touw om het vast te maken.
bekijk meerbekijk minder
Beoordelingen
Google Reviews

Snelle en correcte levering. Super blij met ons geschenk.

Veerle (Zelzate)

28/07/2021

Heel mooi product afgeleverd! Bedankt!

Michiel (Zwolle, Overijssel)

26/04/2020

Goeie levering en super kwaliteit

Elly (Tilburg , Noord Brabant)

19/04/2020

Beschrijving

Gepersonaliseerde sterren voor de top van de kerstboom

Kerstmis is een van de meest magische en mooiste tijden van het jaar. Een paar weken voor de kerstvakantie aanbreekt, is het tijd om onze huizen te versieren. Bij de versiering mag de kerstboom als decoratief element in geen enkel huis ontbreken.

De kerstboom wordt versierd met ornamenten, kerstballen, lichtjes, etc; maar er is één fundamenteel ding dat nooit mag ontbreken: de ster in de top. De plaats van de ster is van fundamenteel belang, omdat hij centraal staat in de positie van de boom.

Wie houdt er niet van om elk jaar zijn kerstboom op te tuigen? Wij zijn er dol op en weten dat er een belangrijk moment is tijdens het versieren van de kerstboom, dat ons nostalgisch doet terugdenken aan de tijd dat we klein waren en ons huis versierden door onze ouders te helpen. Het moment van het plaatsen van de ster in de top van de boom is de kers op de taart van deze magische dag met het versieren van de kerstboom.

Daarvoor hebben wij dit artikel gemaakt waar de hele familie zeker van zal houden: gepersonaliseerde houten sterren voor in de kerstboom. Dit artikel is een van de ornamenten die het best de kerstsfeer weergeven en is een must-have in je huis.

Deze sterren zijn gemaakt van hout. Hout is een perfect materiaal voor het versieren van de kerstboom, omdat het een warme, huiselijke, traditionele en rustieke uitstraling geeft aan de kerstversiering van uw boom en dus van uw huis.

Je kunt kiezen tussen twee maten van de ster; normaal gesproken, als de boom klein is, raden wij u aan de kleinere maat te kiezen zodat de boom symmetrisch blijft en en ook beter blijft staan. Voor grotere bomen is het raadzaam de grotere ster te kiezen.

Het plaatsen van de ster wordt nu nog leuker omdat de ster door jou gepersonaliseerd is, bijvoorbeeld met een speciale zin zoals, "Samen uit, samen thuis" of "Familie Pieters", zodat men weet dat dit uw familiekerstboom is.

De perfecte gepersonaliseerde ster voor in de boom voor jou

In deze categorie vind je een heleboel ontwerpen die wij hebben bedacht om de keuze van jouw ster veel gemakkelijker te maken. Je beschikt over voorontworpen sjablonen die je in eenvoudige stappen kunt wijzigen. Je kunt namen, achternamen, zinnen wijzigen, een foto toevoegen, of wat je maar wilt.

En als je de ster geheel naar eigen wens wilt personaliseren, dan kun je met onze editor, jouw eigen gepersonaliseerde ster voor in de boom vanaf nul maken. Je hoeft alleen maar aan de slag te gaan en je creativiteit de vrije loop te laten. Wij drukken je ontwerp af zodat je een originele kerstster voor in de boom hebt.

Waarom zetten we een ster in de top van de kerstboom?

De ster is het lichtende symbool dat de drie koningen naar Christus leidde. Jarenlang was het gewoonte een brandende kaars te gebruiken in de top van de kerstbomen die onder de portieken van de kerken werden geplaatst. Maar vanwege het brandgevaar werd de brandende kaars vervangen door een gouden ster.

Volgens de traditie, en om eraan te herinneren dat het om de viering van een geboorte ging, werd het jongste lid van de familie gevraagd om, uiteraard met de hulp van een volwassene, de ster in de top van de kerstboom te plaatsen.

Elk huishouden volgt zijn eigen traditie, maar wat voor ons duidelijk is, is dat Kerstmis een tijd van het jaar is waarin we als gezin tijd met elkaar doorbrengen en dat is meer waard dan wat dan ook.

Weet je al hoe jij dit jaar je ster in de boom gaat personaliseren? Ga naar onze website en personaliseer de ster geheel naar jouw smaak; het zal zeker de perfecte ster zijn!