Fotopuzzel hartvorm bedrukken en maken

#{{ product_article_id }}
Aantal:
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • 111 puzzelstukjes.
  • Elk puzzelstukje is 3 x 2 cm.
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
Gerelateerde producten
Beoordelingen
Google Reviews

Een persoonlijke stempel laten maken. Verrassend vond ik de keuze van de hoeveelheid lettertypes in vergelijking met andere aanbieders. En ik ben blij verrast. Hij is erg mooi geworden. Heb er wat langer op moeten wachten maar ben er erg blij mee!

Frank (Bornem, Antwerp)

Afgelopen vrijdag een microfiber deken met foto besteld. Vandaag al geleverd. New record.

Ralf (Oberhausen, Nordrhein-Westfalen)

Gepersonaliseerde bloempot besteld. Hij kwam zeer snel aan, ondanks de ellende met het virus. En de bloempot was werkelijk prachtig!! Heel blij mee.

Sven (Den Haag, Zuid Holland)

Beschrijving

Kartonnen hartvormige puzzel

De meest romantische mensen moeten het elke dag aan elkaar tonen dat ze vann elkaar houden. Verras uw partner met onze gepersonaliseerde hartvormige puzzel. Het bestaat uit 111 stukjes en is gemaakt van karton en wordt bovendien geleverd in een kartonnen doos met hetzelfde ontwerp als de puzzel, dus het zal als hulp zijn bij het maken van de puzzel.

In tegenstelling tot andere puzzels, kunt u deze naar eigen wens ontwerpen met uw favoriete foto's, ontwerp of een mooie tekening, zelfs met een tekst. U bepaalt zelf hoe u de puzzel eruit laat zien. Maakt u zich geen zorgen als u niet erg creatief bent, u kunt ook één van onze sjablonen gebruiken die u kunnen helpen om het ontwerp origineler te maken.

Dit romantische product is ideaal als detail voor Valentijnsdag, jubilea, Kerst of verjaardagen of andere data. Het is altijd leuk omdat het erg origineel is en door de personalisatie kunt u eens wat anders maken en uw partner verrassen.

Eco vriendelijk product

Zowel de puzzelstukken, als de doos die met de puzzel wordt meegestuurd zijn gemaakt van ecologisch karton. De gepersonaliseerde puzzelstukken en dozen zijn PEFC en FSC gecertificeerd en zijn daardoor een milieuvriendelijk product.

PEFC- en FSC-gecertificeerde bosproducten verzekeren de consument dat hij producten koopt uit duurzaam en verantwoord beheerde bossen. Door te kiezen voor PEFC kunnen kopers helpen bij de bestrijding van illegale houtkap.

PEFC / FSC