Fotopuzzel hartvorm bedrukken en maken
€ 19,90 € 29
Aantal:
#2279
Handgemaakt product
  • Afmetingen: 31 cm (breedte) x 35 cm (hoogte)
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • 111 puzzelstukjes.
  • Elk puzzelstukje is 3 x 2 cm.
  • Het wordt geleverd met een gepersonaliseerde ecologische doos.
Selecteer een optie: Hartvormige puzzel Karton
Beschrijving

Kartonnen hartvormige puzzel

De meest romantische mensen moeten het elke dag aan elkaar tonen dat ze vann elkaar houden. Verras uw partner met onze gepersonaliseerde hartvormige puzzel. Het bestaat uit 111 stukjes en is gemaakt van karton en wordt bovendien geleverd in een kartonnen doos met hetzelfde ontwerp als de puzzel, dus het zal als hulp zijn bij het maken van de puzzel.

In tegenstelling tot andere puzzels, kunt u deze naar eigen wens ontwerpen met uw favoriete foto's, ontwerp of een mooie tekening, zelfs met een tekst. U bepaalt zelf hoe u de puzzel eruit laat zien. Maakt u zich geen zorgen als u niet erg creatief bent, u kunt ook één van onze sjablonen gebruiken die u kunnen helpen om het ontwerp origineler te maken.

Dit romantische product is ideaal als detail voor Valentijnsdag, jubilea, Kerst of verjaardagen of andere data. Het is altijd leuk omdat het erg origineel is en door de personalisatie kunt u eens wat anders maken en uw partner verrassen.

WAARSCHUWING. Niet geschikt voor kinderen jonger dan drie jaar. Kleine onderdelen.

Ingelijste hart puzzel

Bij het maken van je persoonlijke hartvormige puzzel kun je kiezen tussen een standaard puzzel die je zelf in elkaar moet zetten, of een puzzel die al in elkaar is gezet en is ingelijst. Ingelijste puzzels zijn een zeer origineel en vernieuwend idee voor het inrichten van een slaapkamer, woonkamer of welke kamer dan ook. Je kunt jouw mooiste verliefde foto uploaden en wij drukken hem af op de puzzel en leveren hem al gemonteerd en ingelijst, met een elegante houten lijst, klaar om aan de muur te hangen.

Labels van Puzzel hartvorm