Elastomap bedrukken en maken

Aantal:
#{{ product_article_id }}
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
  • A4 formaat.
  • Met 3 binnenflappen
  • Oppervlak voor 100% te personaliseren
  • Elastiek te kiezen uit 6 kleuren: zwart, wit, groen, rood, roze en blauw.
bekijk meerbekijk minder
Beoordelingen
Google Reviews

De kwaliteit van de producten zijn heel goed en alles was netjes gedrukt!! Zal alweer met Wanapix bestellen!!

Hans (Utrecht)

Erg mooi resultaat

Kim (Pernis, South Holland)

Netjes verpakt en op tijd geleverd.

Linda (Breda, Brabant)

Beschrijving

Kartonnen elastomap

Vervang uw klassieke mappen en vervang ze voor onze elastomap met persoonlijke binneflappen. Ze zijn gemaakt van karton en aan de binnenkant bevat het drie binnenflappen waarmee u uw documenten veiliger kunt bewaren.

In tegenstelling wat anderen aanbieden, zijn onze mappen in zijn geheel aan uw wensen aan te passsen, zoals u dat wilt. Bedruk het met een collage van foto's, teksten of, als u dat liever heeft kunt u één van onze vooraf ontworpen sjablonen kiezen. Maar dit is niet het einde van de personalisatie, u kunt ook de kleur van de elastieken kiezen uit de verschillende kleuren: blauw, wit, zwart, rood, roze of groen.

Dankzij het formaat, A4, kunt u papieren en documenten van dit formaat netjes opbergen. Voor de sluiting heeft het elastische banden zodat de sluiting veel veiliger is.

Het is een onmisbaar item in elk huis of kantoor. Maak uw gepersonaliseerde elastomappen, voor school, voor kantoordocumenten of als relatiegeschenk bij bijvoorbeeld reclame-evenementen of conferenties. Wat u nodig heeft om overal het beste alles georganiseerd te hebben, waar u ook heen gaat.

Opbergmap met foto's

Bescherm en orden al uw papieren met onze praktische opbergmap met elastiek en foto. Deze plastic PVC-map die u naar eigen smaak kunt ontwerpen met de afbeelding, tekst of ontwerpen. Tevens zijn er al ontworpen sjablonen die u kunt kiezen en deze minimaal aanpassen.

De bedrukking wordt gedaan aan de buitenzijde, inclusief de binnenflappen, waardoor het zeer compleet en origineel is. Maar er is meer te kiezen, u kunt ook de kleur van de elastiek kiezen: zwart, blauw, wit, groen, rood en roze.

Dit model is een archiefmap, omdat het een diepte heeft van 25 mm. Dit geeft u meer capaciteit om grote hoeveelheden documenten en papier op te bergen. Het heeft een A4- formaat om papieren en documenten te bewaren. Aan de binnenkant zitten drie binnenflappen, voor een nog betere bescherming.

Begin nu met het maken van uw gepersonaliseerde kinderbestandmap zodat zelfs de kleinste van het huis zijn meesterwerk kan creëeren, of met de kleur en het logo van uw bedrijf, voor op kantoor of thuis, het kan ook een goed relatiegeschenk zijn op beurzen of andere evenementen.