Diverse containers

Er zijn 7 producten beschikbaar.

Meer dan de klassieke bekers

In elk huis vinden we verschillende containers voor alle soorten dranken. Op deze manier kunt u op elk moment beslissen wat u kiest. Daarom hebben we in deze sectie al onze nuttigste gepersonaliseerde containers samengesteld.

Een brede catalogus met allerlei soorten containers die u naar eigen wens kunt personaliseren met de mooiste ontwerpen. Omdat wij geloven dat u het verschil kunt maken, op die wijze zult u niet hetzelfde model vinden in geen één andere winkel. Want u bent de onterwerper!

Uw favoriete drankje altijd bij u

De hectiek van het dagelijks leven, leidt ertoe om te ontbijten op de weg naar het werk. Daarom raden wij u onze gepersonaliseerde containers om mee te nemen waar u maar wilt. De thermosflessen of waterflessen kunt u bij ons personaliseren met foto of eigen ontwerp.

Naast het feit dat essentieel is in elk huishouden, is het ook een goede optie als cadeau op speciale dagen, want het is zeer praktisch voor iedereen. We raden u in het bijzonder onze gepersonaliseerde smoothie beker aan, omdat het een leuk cadeau is voor jong en oud.

We hebben een container voor elk persoon, kijk gewoon in onze catalogus en kies de container die u het meest bevalt.