Boekenlegger bedrukken en maken

Aantal:
#{{ product_article_id }}
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
  • Gepersonaliseerde boekenlegger met foto of ontwerp.
Beoordelingen
Google Reviews

Resultaat exact zoals vooraf afgebeeld, hoed op de hoogte gehouden van de verzending, snelle levering. Echt perfect!

Erica (Deventer, Overijssel)

De puzzel dat ik bestelde was mooi van kwaliteit, de foto was helder, en een snelle levering

Nathalie (Maastricht, Limburg)

Afgelopen vrijdag een microfiber deken met foto besteld. Vandaag al geleverd. New record.

Ralf (Oberhausen, Nordrhein-Westfalen)

Beschrijving

Gepersonaliseerde boekenlegger

Er is geen nuttiger cadeau voor een leesliefhebber dan een persoonlijke boekenlegger. Zulke leuke details zijn meestal zeer economisch, maar worden meestal samen met een goed boek cadeau gegeven. Op deze manier is het geschenk completer en ze zullen dat geweldig vinden.

Op onze website kunt u uit twee verschillende modellen kiezen: papier of aluminium. Beide kunnen worden bedrukt zoals u dat wilt met uw favoriete foto, ontwerp of tekst. Het belangrijkste verschil tussen beide is het materiaal zelf, omdat het aluminium veel sterker is en een sleuf heeft zodat u de pagina niet snel verliest.

Hoe maak ik een boekenlegger met foto?

Als u nog nooit online een bestelling op onze pagina heeft geplaatst, zullen we u vertellen dat het heel eenvoudig is, omdat onze editor intuïtief en gebruiksvriendelijk is. Binnen enkele minuten weet u hoe u een gepersonaliseerde boekenlegger kunt maken met uw favoriete foto of een prachtig ontwerp. We bieden u ook vooraf ontworpen sjablonen aan, die u naar wens kunt aanpassen.

De papieren exemplaren worden verkocht in pak van tien gelijke eenheden, zodat u goedkoop gepersonaliseerde boekenlegger kunt maken en ze gebruiken als promotioneel relatiegeschenk of als detail bij evenementen zoals bijvoorbeeld voor een bruiloft, doop of communiefeest.

De persoonlijke boekenlegger is een geweldig geschenk voor elke datum en ze zijn erg praktisch. Begin nu met het maken van het model dat u het leukst vindt en krijg het meest exclusieve model.

Het aangegeven formaat is bij benadering.